Marian

Hee daar! Ik ben Marian Relker en ik dans bij Sugar Rush.

Vanaf mijn 4e ben ik begonnen met mijn eerste balletlessen in Losser. Toen ik 8 jaar was ben ik uitgenodigd om auditie te doen voor de vooropleiding Theaterdans in Enschede. Deze auditie heb ik goed afgerond en ik mocht beginnen aan mijn leventje op het Conservatorium in Enschede. Hier heb ik naast de dagelijkse klassieke lessen ook les gehad in jazz, folklore, modern, barok, Spaans en Ierse dans. Wij werden op de vooropleiding goed voorbereid om door te kunnen stromen naar een HBO dansacademie.

Dansen is mijn passie, zonder dat lijkt er wat te ontbreken in mijn leven.

Wat ik geleerd heb tijdens mijn vooropleiding is altijd gemotiveerd zijn, doorzettingsvermogen tonen en met precisie werken en dansen. Hier ben ik erg dankbaar voor! De vooropleiding heb ik afgerond maar ik ben niet verder gegaan naar een dansacademie. Wel ben ik altijd blijven dansen. Stoppen met dansen was en is gewoon geen optie voor mij. Dansen is mijn passie, zonder dat lijkt er wat te ontbreken in mijn leven. Om nu deel te mogen maken van Sugar Rush vind ik super leuk! Wekelijkse repetitie-avonden zorgen voor geslaagde en onvergetelijke optredens!

 

Marian hot red dress

Afbeelding 1 van 6