Janneke

Hoi ik ben Janneke! Ik zing bij Sugar Rush. Ik ben een echt podiumbeest, het kan me niet gek genoeg! Ik sta al jaren op de planken, als theaterober en als zangeres bij een showband. Gekke outfits, typetjes en grote shows zijn lange tijd wekelijkse kost voor mij geweest. Maar denk niet dat zingen bij Sugar Rush nu een eitje is voor mij! De sexy kleding en vele dansen van hoog niveau maken de show van Sugar Rush een echte uitdaging. And I love it!

Ik ben een echt podiumbeest, het kan me niet gek genoeg!

Sugar Rush is ontstaan toen Tjarda en ik voor een roaring twenties feest een act hadden voorbereid op een liedje uit de film Burlesque. Ik zong in mijn charleston jurkje, en Tjarda danste op het podium in korset en vele veren. Dat smaakte naar meer! Wat is die oude, sexy variétéstijl van de jaren 20, 30 en 40 heerlijk om een hele show omheen te bouwen. Dat hebben Tjarda en ik dan ook enthousiast gedaan. Moeilijk moeilijk, want er zijn zoveel leuke nummers! Na een jaar voorbereiden vonden we Hester en Marian tijdens onze audities en sindsdien werken we met z’n vieren hard aan een prachtig programma vol zang, dans, mooie kostuums, en acts met een lach en een traan. We zijn er klaar voor!

 

Janneke feeling good

Afbeelding 1 van 11