Hester

I present Crazy Showgirl Hester!

Hoi! Ik ben Hester en ik mag als één van de fabuleuze dames meedoen aan het fenomeen Sugar Rush. Wat echt genieten is voor mij! Waarom? Ik hou van show en dans. Een beetje zwaar verliefd, dat ben ik geworden op theater, kun je wel zeggen. En verkocht was ik al aan dans. Van kinds af aan ben ik al niet te stoppen bij het horen van muziek. Stil zitten luisteren op de bank kan ik niet. Mijn lijf gaat dan gewoon vanzelf met de muziek mee. Alsof de muziek mijn poppenmarionet begeleider is.

Stil zitten luisteren op de bank kan ik niet. Mijn lijf gaat dan gewoon vanzelf met de muziek mee.

Op de hakken erbij is voor mij een uitdaging en onder het genot van muziek en de stem van de Sugar Rush girls kan de show voor mij al niet meer stuk. Lights out, spot on… showtime. Like! Ik neem jullie graag mee naar de wereld van show met een knipoogje Burlesque.

 

Hester go ahead and laugh

Afbeelding 1 van 9